› MOUKY › Pšeničná
« 1 2
Stránka 2 z 2 - 19 položek celkem
Tmavá chlebová pšeničná mouka ze složena z vybraných pasáží mlecího procesu, s cílem získat vlastnosti vhodné pro pečení domácího chleb a tmavého pečiva chlebového typu.
Mouka ideální např. na chléb, dalamánky nebo placky.
Pšeničná mouka chlebová
Pšeničná mouka hladká světlá
Speciální hladká mouka na chléb a chlebové výrobky. Výrobky z této mouky mají tmavší barvu střídky a výraznější aroma.
SLOŽENÍ100 % tvrdá pšenice
ALERGENY:Obiloviny obsahující lepek,
MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA: nutričníPrůměrné hodnoty pro 100 g výrobkuenergie 1426 kJ
Typ: “00"
Trvanlivost: 12 měsíců
Pevnost pečení: W 270/280
Pružnost: P/L 0,50/0,60
Obsah lepku: 12,5%
Saccorosso, nejznámější z mouk Caputo. Jeho lepek, s vyváženým poměrem roztažnosti, pevnosti a pružnosti, je ideální pro zpracování v pizzeriích, cukrárnách a v kuchyni šéfkuchařů.
Typ: “00”
Pevnost pečení: W 300/320
Obsah lepku: 13%
Z výzkumu a vývoje Mulino Caputo pochází Nuvola: pečlivý výběr 100% přírodních surovin bez přísad a konzervačních látek, který zajišťuje objem a měkkost těsta díky vysoké fermentační kapacitě přirozeně přítomné v zrnech.
Typ: “0”
Pevnost pečení: W 270/290
Nastavení