› KOŘENÍ A CIBULKA
1 2 3 4 »
Stránka 1 z 4 - 48 položek celkem
Kořenka s víčkem.
Materiál: sklo.
Rozměry: (šxhxv) 5,5x5,5x9 cm, objem 120 ml.
Kořenka s víčkem. Materiál: sklo.
Rozměry: (šxhxv) 5,5x5,5x12 cm, objem 150 ml.
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.Složení: kořen zázvoru
Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.Složení: bazalka nať drhnutá
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský
Balení: 15 g
Doplněk stravy
Osvěžující nápoj citrónové vůně a chutě.
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.Složení: hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného)
Salvia rosmarinus
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.Složení: list rozmarýnu
50g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá.Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá)
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Nastavení