› MOUKY
« 1 2 3 4 »
Stránka 2 z 4 - 43 položek celkem
Díky optimální struktuře, kvalitě lepku a škrobu kombinuje vlastnosti hladké a polohrubé mouky. Je tak vhodná pro téměř všechny recepty vyžadující mouku – na pečení, obalování či zahušťování pokrmů.
Grahamová mouka.
! V PŘÍPADĚ MOUKY MAXIMÁLNÍ MNOŽSTVÍ NA JEDNU OBJEDNÁVKU 10 KG !
Speciálně mletá mouka na křehká těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na cukroví, sušenky a ostatní vykrajované výrobky.
Tmavá chlebová pšeničná mouka ze složena z vybraných pasáží mlecího procesu, s cílem získat vlastnosti vhodné pro pečení domácího chleb a tmavého pečiva chlebového typu.
Mouka ideální např. na chléb, dalamánky nebo placky.
Celozrnná mouka žitná grahamového typu je vyrobena z vybraných odrůd ozimého žita. Šetrnou posklizňovou úpravou nebyla porušena přirozená klíčící schopnost zrna.
Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.
Je vyrobena tradičním mlecím procesem a určena výhradně pro pečení domácího chleba, tmavého pečiva chlebového charakteru a na výrobu chlebového kvásku. Jedná se o tmavou tradiční mouku s vysokým obsahem minerálních látek. Různorodost chuťových vlastností a kvalitu chlebového pečiva docílíte její kombinací s pšeničnou chlebovou moukou v poměrech, které si sami určíte. Vhodná je i kombinace s podílem celozrnných mouk. Vlastnosti Za kvalitu mouky ručí stárek mlýna.
Lněná Mouka.
Pšeničná mouka plnohodnotná je vyrobena z vybraných odrůd ozimé pšenice pěstitelů Podkrkonoší, Podorlicka, Polabí a Vysočiny. Šetrnou posklizňovou úpravou nebyla porušena její přirozená kvalita a klíčící schopnost zrna.
Mouka jáhlová
Mouka z červené čočky bez lepku
Nastavení