› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Stránka 4 z 7 - 73 položek celkem
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá.Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá)
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi.
Balení: 15 g
Zeleninový bujón je skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů. Nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu chuť i vůni. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby.Složení: koriandr, pepř, římský kmín, skořice, citrónová kůra, hřebíček, kardamom, muškátový květ
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.Složení: paprika, pepř, cibule, petržel list, kmín, koriandr, oregano, hořčičné semeno.
40g
Na těstoviny a pizzu.
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika pálivá 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list
60g
Nastavení