› KUCHYŇSKÉ POMŮCKY › POTŘEBY K PEČENÍ › Formy › FORMA NA BAGETY - NEPŘILNAVÝ POVRCH
Forma/plech na bagety, rohlíky, bagetový chléb udrží při pečení lépe jejich tvar. Je perforovaný, takže se teplo dostane lépe na pečivo i ze spodní strany a bagety se rovnoměrně propečou. Můžete ho také použít k rozpékání již upečených baget.
Materiál: kov s nepřilnavým povrchem.
Rozměry: 38x24,5x2,5 cm.
Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.
sušené pekařské droždí
Speciálně mletá mouka na křehká těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na cukroví, sušenky a ostatní vykrajované výrobky.
Kovová pečicí forma měděné barvy MARISSA ORIENT s nepřilnavým povrchem a průměrem 23,5 cm, je vhodná na pečení nadýchané bábovky, nákypů i nádivek.
Vykrajovací rádlo na těstoviny umožňuje snadné krájení a uzavření těsta v jednom kroku. Například pro přípravu knedlíčků, ravioli a jiných plněných těstovin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení