› SUROVINY K PEČENÍ A VAŘENÍ › MOUKY › BEZ LEPKU › Mouka čiroková hladká 300g
Má neutrální chuť, což čirokovou mouku předurčuje k širokému užití. Jak na sladké tak, slané pečení. Je také vhodná na pečení chleba a pečiva. Při pečení by mělo být použito max. 30% z celkového obsahu mouky.
čirok 100%
Tyto "PALAČINKY V PRÁŠKU" jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. Skvěle proto hodí pro osoby s alergií na lepek.
Bezlepková směs na palačinky je ideální komplexní směs pro pečení nejen palačinek, ale i lívanců a dalších sladkých těst s velmi jednoduchou přípravou - stačí přidat vodu a špetku soli, promíchat a upéct.
BEZLEPKOVÁ BYLINKOVÁ OBALOVACÍ SMĚS
Tato unikátní italská směs provensálských bylinek (oregano, koriandr, saturejka, rozmarýn, tymián, bazalka) Vám maso zároveň obalí a nezaměnitelně okoření! Směs nejen že vám provoní celý dům, ale také zkrátí čas přípravy, je vhodná k obalování a smažení bez vajec.
Tato bezlepková sypká směs na přípravu bramborových knedlíků je skvělou volbou, pokud sháníte kvalitní chutnou přílohu k obědu.
Směs je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je velmi jednoduchá - stačí pouze přidat vodu, vytvarovat bochánky a knedlíky uvařit.
BEZLEPKOVÁ HRAŠKA PIKANTNÍ NA OBALOVÁNÍ
Hraška je tradiční lahodná hrachová směs, ze které pouhý přidáním vody vytvoříte lahodné těstíčko na obalení řízků, květáku, brokolice a jiné zeleniny nebo také na obalování žampionů a hub. Toto těstíčko má vynikající chuť, ušetří vám čas a pro jeho přípravu není nutné používat vejce.
Kukuřičná mouka v BIO kvalitě od společnosti PROBIO je ideální volbou pro všechny, kdo dbají na zdravý životní styl a kvalitu surovin. BIO produkty jsou lepší, protože při jejich pěstování nejsou používány chemické pesticidy ani umělá hnojiva. Tento přístup chrání vaše zdraví, podporuje udržitelné zemědělství a zajišťuje vyšší obsah živin a přirozenou chuť.
Mouka z banánů s vysokým obsahem škrobu a malým množstvím cukru, který se sklízí zeleně a široce se používá jako vařená zelenina v tropech.Banánová mouka - ovocná vyrábí se z usušených a pomletých sladkých banánů. Její využití je všestranné. Hodí se nejen pro sladké pečení (vynikající v mrkvovém dortu, dýňovém koláči), ale výbornou službu udělá také v chlebu. V Latinské Americe se používá i pro přípravu kaší pro děti.
Hladká bezlepková rýžová mouka od značky Zdraví z přírody je skvělý pomocník při každém pečení. Ze všech bezlepkových druhů mouk má asi nejširší použití, protože ji můžete snadno "propašovat" úplně do všeho.
Kokosová mouka BIO je zdravou bezlepkovou alternativou klasické bílé mouky. Zakouzlete v kuchyni a všichni členové domácnosti se budou jen oblizovat. Vychutnejte si ji navíc v biokvalitě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení