› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Na nakládání okurek, zeleniny a hub
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli. Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření. Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Balení: 110 g
Semínková směs je tvořená šesti druhy nutričně bohatých semínek. Najdete v ní semínka slunečnicová, lněná zlatá i hnědá, dýňová, chia a konopná. Směs použijte k dochucení jídel, do müsli nebo smoothie.
Semínka jsou vážená po 100 g. V případě většího množství, přídávejte do košíku požadovaný počet ks.
Lněné semínko hnědé obsahuje vitamíny, minerály a omega-3 mastné kyseliny. Před konzumací je doporučujeme rozdrtit, aby tělo dokázalo cenné látky ze semínek plnohodnotně zpracovat.
Slazené kokosové kostičky, dobrůtky pro Vaše dětičky. A taky pomocník na pečení, který je zároveň zdrojem vápníku, vlákniny a proteinů.
Salvia rosmarinus
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.Složení: list rozmarýnu
50g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika pálivá
Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu.Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový prášek, koriandr, římský kmín
Kořenka s víčkem.
Materiál: sklo.
Rozměry: (šxhxv) 5,5x5,5x9 cm, objem 120 ml.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení