DOPRAVA ZDARMA NA VŠE V KATEGORII "VÝPRODEJ SKLADU" !!!!
 

Na nakládání okurek, zeleniny a hub

Neohodnoceno
 

Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli. Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření. Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.

Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.

 

Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list

Výrobek obsahuje hořčičné semeno.

 

Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.

Balení: 110 g 

Dostupnost Momentálně nedostupné
81 Kč
Kód produktu 1079
Značka Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
Kategorie KOŘENÍ A OCHUCOVADLA
Položka byla vyprodána...
 
Hmotnost 1 kg

Podobné produkty

     
  • Paprika pálivá maďarská mletá Kód: 1133
    Paprika pálivá maďarská mletá
    Skladem

    Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.
    Složení: paprika pálivá 

     

    50 Kč
       
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
  • paprika uzená Kód: 1556
    Paprika uzená sladká mletá
    Skladem

    Na ochucení grilovaných a dušených mas.
    Složení: paprika uzená sladká

     

    Balení: 30 g 

    55 Kč
       
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
  • Pepř cayennský mletý Kód: 626
    Pepř cayennský mletý
    Objednáno

    Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.


    36 Kč
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
  •  
  • guláš Kód: 2037
    Gulášové koření
    Skladem

    Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
    Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka, mořská jedlá sůl (max. 10 %), černý pepř, yzop 


    52 Kč
       
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola