› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Na nakládání okurek, zeleniny a hub
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli. Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření. Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Balení: 110 g
Drcené plody ostropestřce jsou vhodné pro přímou konzumaci, přípravu čaje nebo je můžeme přidat do jogurtu či tvarohu. Mají unikátní regenerační účinky na játra.
OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ - PLOD DRCENÝ
Doplněk stravy
Složení: ostropestřec mariánský plod drcený
Jedním ze současných zdravotních hitů je obliba konopného semínka a oprávněně. Obsahuje totiž velké množství látek důležitých pro naše zdraví jako všech 10 známých esenciálních aminokyselin, více než 80% esenciálních mastných kyselin, minerálů anebo celé řady vitamínů, jako např. E, B1, B2, B6.
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika pálivá
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka, mořská jedlá sůl (max. 10 %), černý pepř, yzop
Balení: 15 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení