› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Hřibové koření
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.Složení: hřiby (22 %), jedlá sůl (max. 20 %), cibule, koriandr, karotka, kmín, petržel, pepř, pastinák, česnek, citrónová kůra
OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ - PLOD DRCENÝ
Doplněk stravy
Složení: ostropestřec mariánský plod drcený
Lněná semínka české odrůdy Raciol s poměrem mastných kyselin 1:1 jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a bílkovin, proto jsou oblíbenou potravinou vegetariánů a veganů.
Drcené plody ostropestřce jsou vhodné pro přímou konzumaci, přípravu čaje nebo je můžeme přidat do jogurtu či tvarohu. Mají unikátní regenerační účinky na játra.
Chia semínka jsou vynikajícím zdrojem vlákniny, antioxidantů a bílkovin. Obsahují také velké množství vitamínů, minerálů a esenciálních mastných kyselin.
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Nebo lze přidat přímo do těsta na chléb, pečivo či pizzu.
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský
Balení: 15 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.Složení: pažitka pravá
15g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika pálivá
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení