› SUROVINY K PEČENÍ A VAŘENÍ › KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Citrónový pepř
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.Složení: oplodí citrónu (42 %), pepř (37 %), přírodní citrónové aroma, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kurkuma
60g
Lněná semínka české odrůdy Raciol s poměrem mastných kyselin 1:1 jsou vyhledávaným zdrojem vlákniny a bílkovin, proto jsou oblíbenou potravinou vegetariánů a veganů.
Dýňová semínka se skvěle hodí do salátku nebo lehce opražená na pánvi na sychravé podzimní večery. Dýňová semínka obsahují aminokyselinu tryptophan, která podporuje zdravý spánek.
Semínka modrého máku mají výbornou oříškovou chuť a jsou nesmírně zdravé. Oceníte především jejich obrovský obsah vápníku, vitamínu E, zdravých tuků a vlákniny. Mák je chutnou náplní do moučníků a koláčů.
Složení:
Mák setý mletý
Může obsahovat stopy lepku, soji, mléka, suchých skořápkových plodů a sezamu
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský
Balení: 15 g
Salvia rosmarinus
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.Složení: list rozmarýnu
50g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu.
Složení: mleté plody pravého kardamomu
Balení : 20g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení