› SUROVINY K PEČENÍ A VAŘENÍ › KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Bylinky do polévky
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmínVýrobek obsahuje celer.
40g
Složení:
Mák setý mletý
Může obsahovat stopy lepku, soji, mléka, suchých skořápkových plodů a sezamu
Drcené plody ostropestřce jsou vhodné pro přímou konzumaci, přípravu čaje nebo je můžeme přidat do jogurtu či tvarohu. Mají unikátní regenerační účinky na játra.
OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ - PLOD DRCENÝ
Doplněk stravy
Složení: ostropestřec mariánský plod drcený
Přírodní rozpustná vláknina
Složení: 100% jitrocel indický
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list
60g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.Složení: hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného)
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu.
Složení: mleté plody pravého kardamomu
Balení : 20g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský
Balení: 15 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení