› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Bylinky do polévky
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmínVýrobek obsahuje celer.
40g
Slazené kokosové kostičky, dobrůtky pro Vaše dětičky. A taky pomocník na pečení, který je zároveň zdrojem vápníku, vlákniny a proteinů.
Drcené plody ostropestřce jsou vhodné pro přímou konzumaci, přípravu čaje nebo je můžeme přidat do jogurtu či tvarohu. Mají unikátní regenerační účinky na játra.
Semínka modrého máku mají výbornou oříškovou chuť a jsou nesmírně zdravé. Oceníte především jejich obrovský obsah vápníku, vitamínu E, zdravých tuků a vlákniny. Mák je chutnou náplní do moučníků a koláčů.
Na ochucení grilovaných a dušených mas.Složení: paprika uzená sladká
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky.Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list
60g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Nebo lze přidat přímo do těsta na chléb, pečivo či pizzu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení