Popis
Pšeničné zrno je zdrojem bílkovin, z čehož téměř 90% pochází z gluteinu a gliadinu, obsahuje sacharidy a jednoduché cukry a vysoký obsah lysinu - proteinové aminokyseliny (z pšeničných klíčků), která je významným stavebním prvkem pro všechny bílkoviny obsažené v našem těle. Dále obsahuje vitaminy řady B, E, kyselinu listovou a niacin
Složení: pšenice potravinářská
Použití:
Celozrnná pšeničná mouka je vhodná ke klasickému využití pro tepelnou přípravu jídel a pokrmů. Lze ji použít na pečení chleba, sladkého a slaného pečiva, do moučníků, dortů a palačinek. Je vhodná na zahušťování polévek a omáček, stejně tak jako na obalování a smažení.
Alergeny: Výrobek obsahuje lepek
Hmotnost | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.