› SUROVINY K PEČENÍ A VAŘENÍ › MOUKY › Mandlová mouka / vážená 100g
Mandlová mouka se vyrábí z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny, zdravé tuky, které by měly tvořit 2/3 celkového příjmu tuků. Navíc jsou zdrojem spousty vitaminů a minerálů, hlavně hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E.
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
sušené pekařské droždí
SLOŽENÍ100 % tvrdá pšenice
ALERGENY:Obiloviny obsahující lepek,
MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA: nutričníPrůměrné hodnoty pro 100 g výrobkuenergie 1426 kJ
Moderní kovová pečicí forma MARISSA měděné barvy s nepřilnavým povrchem, vhodná na pečení nadýchaného dortového korpusu nebo koláče. Ten lze ponechat ve formě, nebo obrátit a naplnit krémem, ovocem, želatinou.
Forma k pečení chleba, toustového chleba
Materiál: carbon
Prkénko s rukojetí využijete nejen na servírování pizzy, sázení chleba,můžete ho použít k servírování sýrů, masa, na krájení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení