Popis
SLOŽENÍ:
hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření
BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
Balená potravina určená ke spotřebě po nezbytné tepelné úpravě.
NÁVOD NA PŘÍPRAVU:
(Jahodový dort - cheesecake)
Příprava korpusu: Rozdrtíme 150 g sušenek, smícháme se 70 g másla a zpracujeme na těsto. Těsto rukou vymačkáme do vymazané dortové formy o průměru 26 cm a dáme na 10 minut zapéct do trouby na 160 °C.
Příprava krému a dohotovení: Důkladně promícháme 125 g hrašky vanilka s 750 mléka a 125 g másla (slunečnicového oleje). Za stálého míchání přivedeme k varu, pak oheň ztlumíme a zvolna vaříme pod pokličkou 20 minut. Před koncem varu přidáme 125 g cukru a vanilkový extrakt. Dobře prošleháme a krátce povaříme. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu. Ještě horký krém vlijeme na upečený korpus ze sušenek. Dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme čerstvými jahodami.
Hmotnost | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.