› MOUKY › BEZ LEPKU
« 1 2
Stránka 2 z 2 - 19 položek celkem
Rýžová mouka hladká nativní.
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Kokosová mouka je bezlepková, vhodná k redučním dietám, pro celiaky a pro Paleo stravu. Kokosová mouka a její použití: náhrada klasické pšeničné mouky bez obsahu lepkupo přidaní do pokrmů a nápojů zvyšuje bezlepkový obsah vlákniny vhodná do kombinace s jinými moukami zahuštění polévek, omáček a na pečení zdroj proteinů, vlákniny a sacharidů
Mouka quinoa hladká
Zelená mouka, vhodná pro bezlepkovou dietu.
Zlatá mouka, vhodná pro bezlepkovou dietu.
Bezlepková směs na pečení.
Nastavení