› KOŘENÍ A CIBULKA
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 36 položek celkem
Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.Složení: bazalka nať drhnutá
Kořenka s víčkem.
Materiál: sklo.
Rozměry: (šxhxv) 5,5x5,5x9 cm, objem 120 ml.
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský
Balení: 15 g
Kořenka s víčkem. Materiál: sklo.
Rozměry: (šxhxv) 5,5x5,5x12 cm, objem 150 ml.
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá.Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá)
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.Složení: kořen zázvoru
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list
60g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.Složení: pažitka pravá
15g