Mouka mandlová jemně mletá - Natural 200g

Neohodnoceno
 

Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.

Dostupnost Skladem
96 Kč
   
Kód produktu 3744
Značka Natural Jihlava
Kategorie BEZ LEPKU
 

Popis: Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odlehčíte a dodáte jim vyšší výživnou hodnotu. Z mandlové mouky se vyrábějí vyhlášené makronky, můžete s ní však ozvláštnit jakékoliv dezerty. Umixujete z ní i mandlové mléko nebo připravíte domácí marcipán. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost. Mandlová mouka je vhodná pro všechny, kteří chtějí ozvláštnit svůj jídelníček novou surovinou s multifunkčním využitím a zajímají se o zdravé stravování.

Složení: mletá mouka z loupaných MANDLÍ

Země původu: Španělsko


Nutriční hodnoty

Energetická hodnota 2508kJ/607kcal
Tuky 53,01g
   z toho nasycené mastné kyseliny 5,08g
Sacharidy 3,90g
   z toho cukry 3,50g
Vláknina
Bílkoviny 22,34g
Sůl 0,027g
Hmotnost 0.2 kg