› KUCHYŇSKÉ POMŮCKY › POTŘEBY K PEČENÍ › FORMA NA BAGETY - NEPŘILNAVÝ POVRCH
Forma/plech na bagety, rohlíky, bagetový chléb udrží při pečení lépe jejich tvar. Je perforovaný, takže se teplo dostane lépe na pečivo i ze spodní strany a bagety se rovnoměrně propečou. Můžete ho také použít k rozpékání již upečených baget.
Materiál: kov s nepřilnavým povrchem.
Rozměry: 38x24,5x2,5 cm.
Speciálně mletá mouka na křehká těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na cukroví, sušenky a ostatní vykrajované výrobky.
Pšeničná mouka chlebová
SLOŽENÍ100 % tvrdá pšenice
ALERGENY:Obiloviny obsahující lepek,
MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA: nutričníPrůměrné hodnoty pro 100 g výrobkuenergie 1426 kJ
Důlkovač na koláče na přípravu tlačených koláčů a koláčků.
jemné struhadlo. Ideální na strouhání tvrdých sýrů, kůry citrusových plodů, česneku, zázvoru nebo muškátového oříšku či skořice.
Lis na těsto - zdobičku využijete jak při pečení nejrůznějších sušenek, tak pro zdobení dortů či chlebíčků. Součástí 20 různých kovových nástavců a 4 plastové zdobící nástavce. Jednoduchá manipulace pomocí pístu, dávkování těsta na cukroví pomocí krokovacího systému táhla pístu.
Materiál: kov, plast.
Rozměry: pr. 5,5 cm, d. 17 cm.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení