Popis
Minimálně na 10 min namočené a rozmixované kuličky lze přidat k přirozeně bezlepkové mouce pro zvláčnění těsta v přibližném poměru 1:5 - do palačinek či jiných těst. Kuličky pomleté nebo rozdrcené nasucho je možné použít do piškotových těst, namísto obilné mouky, většinou v kombinaci s mletými ořechy nebo s jinou přirozeně bezlepkovou moukou dodávají těstu vláčnost.
Namočené kuličky se také připravují jako dezert na způsob pudinků.
Složení
nativní tapiokový škrob
Země původu: Thajsko
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1530kJ/360kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 90,00g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0g |
Sůl | <0,01g |
Hmotnost | 0.25 kg |