› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA
« 1 ... 3 4 5 6 7 »
Stránka 5 z 7 - 73 položek celkem
Kurkuma, známá také pod názvem indický šafrán, se vyrábí ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého.
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.Složení: kůra skořicovníku ceylonského
Salvia rosmarinus
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.Složení: list rozmarýnu
50g
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Použijte jej k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Najdete v něm pouze poctivé suroviny v kvalitě bio, bez glutamanu sodného.
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní kávu.
Složení: mleté plody pravého kardamomu
Balení : 20g
Mahá koření je jedinečná směs mezi přípravky, které slouží k ochucování jídel. Jeho skladba zaručuje výtečnou chuť i vůni, zároveň však také příznivě ovlivňuje biochemické procesy v lidském organismu, pozitivně se projevuje na zdraví a na tělesné i duševní kondici. Je složeno z mletého kmínu, koriandru, hořčice.
Na ochucení grilovaných a dušených mas.Složení: paprika uzená sladká
Solný květ
Přírodní nerafinované, ručně sbírané solné vločky sušené na slunci. Jemná chuť vynikne při dochucování hotových jídel z mas a čerstvé zeleniny.
Sůl je přirozeně lehce vlhká.
Bez chemického ošetření.
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek.
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.Složení: oplodí citrónu (42 %), pepř (37 %), přírodní citrónové aroma, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kurkuma
60g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného.
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú.
Nastavení