› KOŘENÍ A OCHUCOVADLA › Pažitka
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.Složení: pažitka pravá
15g
Složení:
Mák setý mletý
Může obsahovat stopy lepku, soji, mléka, suchých skořápkových plodů a sezamu
Semínka jsou vážená po 100 g. V případě většího množství, přídávejte do košíku požadovaný počet ks.
Lněné semínko hnědé obsahuje vitamíny, minerály a omega-3 mastné kyseliny. Před konzumací je doporučujeme rozdrtit, aby tělo dokázalo cenné látky ze semínek plnohodnotně zpracovat.
Jedním ze současných zdravotních hitů je obliba konopného semínka a oprávněně. Obsahuje totiž velké množství látek důležitých pro naše zdraví jako všech 10 známých esenciálních aminokyselin, více než 80% esenciálních mastných kyselin, minerálů anebo celé řady vitamínů, jako např. E, B1, B2, B6.
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby.Složení: koriandr, pepř, římský kmín, skořice, citrónová kůra, hřebíček, kardamom, muškátový květ
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli. Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření. Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Balení: 110 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.Složení: oplodí citrónu (42 %), pepř (37 %), přírodní citrónové aroma, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kurkuma
60g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský
Balení: 15 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení