DOPRAVA ZDARMA NA VŠE V KATEGORII "VÝPRODEJ SKLADU" !!!!
 

Na nakládání okurek, zeleniny a hub

Neohodnoceno
 

Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli. Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření. Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.

Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.

 

Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list

Výrobek obsahuje hořčičné semeno.

 

Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.

Balení: 110 g 

Dostupnost Momentálně nedostupné
81 Kč
Kód produktu 1079
Značka Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
Kategorie KOŘENÍ A OCHUCOVADLA
Položka byla vyprodána...
 
Hmotnost 1 kg

Podobné produkty

     
  • Tzatziki Kód: 1565
    Tzatziki
    Objednáno

    K dochucení salátů a mléčných výrobků.
    Složení: česnek, cibule, jedlá sůl (max. 19 %), pepř, kopr, kurkuma

     

    Balení: 30 g 

    43 Kč
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
  • rozmarýn Kód: 2049
    Rozmarýn
    Skladem

    Salvia rosmarinus

    Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
    Složení: list rozmarýnu 

    50g


    53 Kč
       
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
  • bylinkové máslo Kód: 815
    Bylinkové máslo
    Objednáno

    Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami.


    45 Kč
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
  •  
  • hřibové Kód: 2040
    Hřibové koření
    Skladem

    K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.
    Složení: hřiby (22 %), jedlá sůl (max. 20 %), cibule, koriandr, karotka, kmín, petržel, pepř, pastinák, česnek, citrónová kůra


    40 Kč
       
    Značka: Valdemar Grešík - Natura s.r.o.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola