› SUROVINY K PEČENÍ A VAŘENÍ › MOUKY › PERNERKA - Špaldová mouka jemná 1000g
Složení:
100% špalda loupaná BIO
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Obiloviny pro přímou spotřebu.
Základní příprava: pšenici propláchněte. Vařte bez míchání v osolené vodě s kapkou oleje 40-60 minut.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Forma/plech na bagety, rohlíky, bagetový chléb udrží při pečení lépe jejich tvar. Je perforovaný, takže se teplo dostane lépe na pečivo i ze spodní strany a bagety se rovnoměrně propečou. Můžete ho také použít k rozpékání již upečených baget.
Materiál: kov s nepřilnavým povrchem.
Rozměry: 38x24,5x2,5 cm.
jemné struhadlo. Ideální na strouhání tvrdých sýrů, kůry citrusových plodů, česneku, zázvoru nebo muškátového oříšku či skořice.
Sonda je vyrobena z potravinářského nerezového materiálu.Sondu lze použít pro testování dortů a koláčů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení