› SUROVINY K PEČENÍ A VAŘENÍ › MOUKY › PERNERKA - Špaldová mouka jemná 1000g
Složení:
100% špalda loupaná BIO
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Obiloviny pro přímou spotřebu.
Základní příprava: pšenici propláchněte. Vařte bez míchání v osolené vodě s kapkou oleje 40-60 minut.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Kuchyňská silikonová stěrka klasického tvaru má měkké hrany, které dokonale přilnou k nádobě.
Moderní kovová pečicí forma MARISSA měděné barvy s nepřilnavým povrchem, vhodná na pečení nadýchaného dortového korpusu nebo koláče. Ten lze ponechat ve formě, nebo obrátit a naplnit krémem, ovocem, želatinou.
Jednorázová čepice.
Pomocník pro každého pekaře, hodí se na mísu, rendlík, dortovou formu, hrnec, ošatku atd
Všude, kde potřebujete něco schovat, přikrýt, uložit, uklidit.
Použivá se při kynutí těsta, jako ochrana proti hmyzu i proti okorání.
Pokud jste opatrní, lze použít opakovaně.
Vykrajovací rádlo na těstoviny umožňuje snadné krájení a uzavření těsta v jednom kroku. Například pro přípravu knedlíčků, ravioli a jiných plněných těstovin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení