Popis
Použité suroviny: celozrnná pšenice špalda BIO
Skladování: Při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené.
Neobsahuje GMO, mléko, vejce, soju, přidaný cukr; obsahuje lepek
Špaldovou kaši si můžeš připravit podle svých vlastních představ. Je neochucená. Je jen na tobě, čím si ji ochutíš či jak bude hustá. Ty si volíš, čím ji osladíš a jak sladká bude. Pár tipů pro její přípravu:
- Kaši můžeme zamíchat v BIO mléce, v oblíbeném rostlinném mléce nebo např. v jogurtu s vodou
- Použijeme přibližně čtyřnásobné množství horké tekutiny a hustotu "doladíme" podle svých představ. Počítáme s tím, že kaše během 3-5 minut nabobtná a zhoustne.
- Dochucovat lze např. medem, obilným či javorovým sirupem
- Pokrm lze doplnit čerstvým nebo sušeným ovoce, ořechy a semínky
- Do slané kaše pak patří spíše bylinky nebo česnek a použije se podobně jako kukuřičná polenta
- Kaši si můžeš připravit doma, na návštěvě s přáteli, nebo třeba na cestách. Prostě všude, kde budeš mít po ruce instantní špaldovou kaši.
Hmotnost | 0.3 kg |