Popis
Lahodná hrachová směs. Hraška umožňuje zdravé a lahodné zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů.
Přirozeně obsahuje:
- vysoký obsah vlákniny
- je zdrojem hořčíku, zinku, železa a draslíku
Výživová tvrzení k živinám v hrašce:
- hořčík a železo přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání
- zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci
Návod na přípravu:
Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit.
- Polévky - polévkovou lžíci hrašky (cca 35 g) nasypeme do 1,5 litru vlažné polévky, zamícháme a 20 minut povaříme.
- Omáčky - dvě polévkové lžíce hrašky (cca 50 g) použijeme na zahuštění 600 ml omáčky. Hrašku rozmícháme ve vodě a 20 minut povaříme
Po provaření 20 minut je hraška lahodná a dobře stravitelná, nemá nahořklou chuť po hrachu.
Složení: hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření
Skladování: na suchém místě. Balená potravina určená ke spotřebě po nezbytné tepelné úpravě.
Hmotnost | 1 kg |