› MOUKY
« 1 2 3 4 »
Stránka 3 z 4 - 43 položek celkem
Pohanková mouka celozrnná je vhodná na pečení chleba, rohlíků nebo koláčů.
Cizrnová mouka
Pohanková mouka z pohankových krup. Pohanka pro výrobu pohankové mouky Šmajstrla je loupaná výhradně mechanicky. Tento způsob (na rozdíl od termického loupání) je velmi šetrný a vede k zachování původních chuťových a výživových hodnot pohanky. Pohanková mouka je vhodná jako příměs do bílé mouky pro zvýraznění chuti a také jako výborné pojivo. Ve Francii se z pohankové mouky vyrábí tradiční palačinky - sladké crepes a slané galetts. Z pohankové mouky můžete připravit moučníky nebo ji použít k zahuštění polévek či omáček.
Mouka ostropestřecová, vhodná při bezlepkové dietě.
Mouka z mechanicky loupané pohanky Šmajstrla, kdy dochází při mletí k drcení zrna. Obsahuje čistou oloupanou drcenou nažku.
Bezlepková mouka polohrubá rýžová BIO
Mouka z pražených arašídů.
Rýžová mouka hladká nativní.
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Kokosová mouka je bezlepková, vhodná k redučním dietám, pro celiaky a pro Paleo stravu. Kokosová mouka a její použití: náhrada klasické pšeničné mouky bez obsahu lepkupo přidaní do pokrmů a nápojů zvyšuje bezlepkový obsah vlákniny vhodná do kombinace s jinými moukami zahuštění polévek, omáček a na pečení zdroj proteinů, vlákniny a sacharidů
Mouka quinoa hladká
Nastavení