Novinka Tip Efekt lupa
 

Citrusový pektin

 

Na výrobu zavařenin.

(želírující látka)

Dostupnost Skladem
88 Kč
   
Kód produktu 1076
Značka Valdemar Grešík - Natura s.r.o.
Kategorie KOŘENÍ A CIBULKA
 

Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

Balení: 70 g 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.